Draaitafel

Sorteren en verpakken

Draaitafel

De draaitafel is het ideale middel om eenvoudig producten te bufferen en handmatig te verwerken. Wanneer u een systeem heeft waarbij zowel machinaal als handmatig verpakt wordt, zijn draaitafels gewenst voor een korte tussentijdse opslag van producten die al zijn verpakt voordat ze in dozen of op pallets worden verpakt.

Draaitafels worden overal gebruikt waar een soepel verder transport van de verpakte goederen belangrijk is, bijvoorbeeld binnen verpakkingslijnen.

Een ronde plaat is roteerbaar gemonteerd en wordt aangedreven door een motor. Aan de draaitafels kunnen rollenbanen of transportbanden gemonteerd worden.

Draaitafels kunnen ook worden gebruikt als een koppeling tussen elkaar kruisende transportbanden of voor het laden en lossen van verschillende goederen. En door verschillende zijgeleidingselementen te gebruiken, kunnen draaitafels ook ingezet worden als opslag- of sorteerapparaten.

Er zijn sorteersystemen voor een grote verscheidenheid aan producten, omdat elk product verschillende sorteercriteria heeft.

Specificaties

We produceren verschillende draaitafels. De tafels zijn variabel in snelheid en voorzien van een Foodgrade kunststof PE of RVS draaiplateau in verschillende diameters.


Neem contact op

Ted
ScholtesCommercieel binnendienst en verhuur

Stuur een e-mail:
ted@martinstolze.nl

Bekijk alle producten voor Sorteren en verpakken