Oppotmachine huren

Verhuur

Oppotmachine huren

Huren van een oppotmachine is eenvoudig en goedkoop.

Het huren van een oppotmachine is makkelijker dan u wellicht denkt: Eén telefoontje en de oppotmachine wordt op de afgesproken datum afgeleverd, geplaatst en werkend opgeleverd. De EasyMax™ transportbanden van Martin Stolze sluiten naadloos aan op de oppotmachines en deze kunnen in combinatie gehuurd worden. Eén transportband is minimaal benodigd om de producten van de machine af te geleiden.

Oppotmachine voor grote potten

Er is ook een oppotmachine voor grote potten beschikbaar. Deze kan ronde en vierkante potten vullen tot 30 liter. Ook kunnen verschillende bakken en trays met deze machine gevuld worden. Dat doen we graag in overleg met de klant. De machine drukt na het grond storten alles licht aan en dan wordt de overtollige grond afgeborsteld.


Eenvoudige bediening

De Oppotmachine 3030 is zeer eenvoudig te bedienen. Hij staat in verbinding met een touchscreen, waar onder andere het aantal gedraaide potten, draaisnelheid en storingen af te lezen is. Bij eventuele storing stopt de machine automatisch en wordt het onderdeel, waar de storing plaatsvindt, en de te nemen stappen om de storing op te lossen weergegeven op het scherm. Hierdoor is veel eenvoudig door uzelf op te lossen. Voor uw gebruiksgemak zijn de machines ook nog voorzien van frequentie-geregelde motoren voor een precieze regeling van de grondtoevoer en de snelheid van de machine.

Capaciteit

De snelheid kan worden ingesteld tot 7.000 potten per uur.
Bij potmaten groter dan pot 14 cm is de maximale snelheid 3.500 potten per uur. De grootste potmaat die verwerkt kan worden is 30 cm.

Complete uitrusting

De uitvoering van de oppotmachine wordt op uw wensen afgestemd. Zo zijn pothouders voor vrijwel alle potmaten voorradig en ook boren, bijbehorende boorplaten en uitzetvorken worden meegeleverd. Mocht u afwijkende wensen hebben, dan kunnen wij het voor u produceren in onze werkplaats. Ook de benodigde compressor en elektriciteitssnoeren worden meegeleverd.


Neem contact op

Ted
ScholtesCommercieel binnendienst en verhuur

Stuur een e-mail:
ted@martinstolze.nl

Bekijk alle producten voor Verhuur