EasyMax
transportbanden

Intern transport

EasyMax
transportbanden

De bedrijfszekere EasyMax transportbanden serie heeft zich ruimschoots bewezen en is niet meer weg te denken uit de wereld van het interne transport.

De EasyMax serie bestaat uit twee soorten banden die koppelbaar zijn. De eerste soort is de EasyMax transportband met motor. Deze heeft een variabele snelheid die u zelf in kunt stellen met de mechanische snelheidsregelaar. De transportband met motor kunt u koppelen aan de tweede soort EasyMax; de doorkoppeldelen van elk zes meter lang. De transportband met motor in combinatie met doorkoppeldelen kunt u, afhankelijk van de belasting en gewenste snelheid, uitbreiden tot een totale lengte van ongeveer 50 meter.
Daarnaast hebben we in deze serie een band beschikbaar met vaste snelheid. Deze banden hebben elk een eigen motor en zijn door middel van een geïntegreerde kabel te koppelen.


Specificaties

Lengte (m) 1 - 6
Breedte (mm) 170 - 450
Vermogen (Kw) 0,18 / 0,37 / 0,55 / 0,75

 

Accessoires voor
EasyMax transportbanden

Om de productiviteit te versnellen en verbeteren hebben we ook een aantal accessoires ontwikkeld voor de EasyMax transportbanden. Neem voor meer informatie contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Neem contact op

Paul
van LeeuwenAccount manager

Stuur een e-mail:
paulvanleeuwen@martinstolze.nl

Bekijk alle producten voor Intern transport