Nieuwe verhuurafdeling in Emmen21 July 2020

Nieuwe verhuurafdeling in Emmen

Loonbedrijf Greenpride en Martin Stolze b.v. zetten samen verhuurafdeling op in Emmen

Loonbedrijf Greenpride, gevestigd in Emmen, is een dynamisch bedrijf actief in de glastuinbouw. Al jaren verzorgen ze het oppotten van potplanten met de supersnelle Stolze 3030 oppotmachine naar volle tevredenheid. Daarnaast is loonwerk een onderdeel van het bedrijf. Samen met Martin Stolze b.v. hebben zij een verhuurafdeling opgezet. Martin Stolze b.v. is, door jarenlange ervaring in de tuinbouwsector, bekend met alles wat bij het oppotten van gewas en het intern transporteren van tuinbouwproducten komt kijken.

Oppotmachines 3030 martin stolze   

Besparen op transportkosten

Vanuit de nieuwe verhuurafdeling in Emmen worden onder andere oppotmachines, transportbanden, afstrooimachines en bijbehorende artikelen verhuurd.

Afgelopen week is er weer een nieuwe Stolze 3030 oppotmachine opgehaald om te verhuren aan de andere kant van Nederland. Bram van Paassen, commercieel manager bij Martin Stolze: “Wij zijn continu op zoek naar manieren om onze klanten nog beter te kunnen helpen. De samenwerking met Greenpride is hier een concreet voorbeeld van”. Door een extra verhuurlocatie beschikbaar te stellen bespaart de klant aanzienlijk op transportkosten.”

Contact

Heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. De kennis en jarenlange ervaring van Greenpride en Martin Stolze b.v. staat dan tot uw beschikking.

Martin Stolze b.v.: verkoop@martinstolze.nl of +31(0)174 219 096

Greenpride: +31 (0)591 315 020