Korting op preventieve onderhoudsbeurt5 June 2019

Korting op preventieve onderhoudsbeurt

Goed onderhoud draagt bij aan de kwaliteit en functionaliteit van de producten van Martin Stolze. Bovendien komt het de werkefficiëntie ten goede, omdat de kans kleiner is dat er tussendoor iets kapot gaat op momenten dat het net niet uitkomt. Genoeg redenen om regelmatig onderhoud te plegen en dit niet uit te stellen. Daarom informeren we u graag.

 

Het onderhouden van producten van Martin Stolze bestaat uit verschillende werkzaamheden. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan het smeren van de lagers, spannen of vervangen van kettingen en het schoonmaken van de aandrijving. Uw hele systeem zal nagelopen worden. Daarnaast zal onze monteur u, tijdens zijn bezoek, wijzen op problemen die u kunt tegenkomen en zal hij tips geven wat u eraan kunt (laten) doen om die te voorkomen.

 

Wat houdt de aanbieding in?

Het is belangrijk om planmatig onderhoud uit te laten voeren. De kosten kunnen bij achterstallig onderhoud flink oplopen. Om u tegemoet te komen is preventief onderhoud tot en met augustus nu extra voordelig. Als u voor 1 september onderhoud uit laat voeren krijgt u 10% korting op de gehele rekening.

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Neem dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 1 augustus, contact met ons op om uw onderhoudsbeurt in te plannen via +31(0)174 219 093 of service@martinstolze.nl