Nieuwe inpaklijn voor Haluco BV5 November 2018

Nieuwe inpaklijn voor Haluco BV

De nieuwe efficiënte en ergonomische inpaklijn van Haluco is speciaal ontworpen en op maat gemaakt door Martin Stolze b.v. voor diverse werkzaamheden zoals het overpakken en het afwegen van groenten en fruit in kleinverpakking

De nieuwe opstelling heeft inpaktafels met werkverlichting en weegschalen van LRE. Ze staan opgesteld aan beide zijden van de boven elkaar geplaatste transportbanden, om producten aan en af te voeren. De transportbanden sluiten aan op een Topsealmachine van Het Packhuys om de producten automatisch te sealen. Vervolgens kan het product nog voorzien worden van een sticker door het etiketteersysteem van Automator. Aan het eind van de lijn worden de producten in dozen geplaatst en op de buffer gezet, klaar voor het palletiseren.

Door dit werkproces te automatiseren zal Haluco sneller en efficiënter groenten en fruit overpakken en mede door de LRE weegtechniek (inclusief checkweger) is er nu inzage in arbeidsprestaties en over- en ondergewicht van de producten.

Martin Stolze staat al sinds 1991 voor service en kwaliteit in intern transport. In een eigen werkplaats worden onder andere transportbanden, bufferbanden, hoofdbanden, oppotmachines, rollenbanen, watergeefstations, ketting- en potvorken, grondtransportbanden en toebehoren geproduceerd. Deze verschillende systemen kunnen worden gecombineerd en voorzien van een complete aansturing. Wij helpen u graag met het begeleiden en uitvoeren van uw totaalproject.