Potverwerking

Wij produceren, naast transportbanden en oppotmachines, ook buffertafels, afleversystemen en complete projecten. Deze systemen worden geplaatst naar uw wens, zodat er optimaal gebruik van kan worden gemaakt.

Kies een categorie

Bufferen

Martin Stolze produceert naast transportbanden en oppotmachines ook buffertafels, afleversystemen en complete projecten. Deze systemen worden geplaatst naar uw wens, zodat er optimaal gebruik van kan worden gemaakt.

Bufferband

Een bufferband wordt toegepast om grote aantallen potten of trays te verzamelen en te zorgen dat het afvoerproces soepel verloopt.

Meer weten

Afleveren

Martin Stolze ontwerpt en produceert volledige afleversystemen om uw werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Elk compleet afleversysteem wordt uitgedacht en afgestemd op uw wensen.

Bladblazer

Voor het verwijderen van losse bladeren en vuil rondom de pot heeft Martin Stolze een bladblazer ontworpen.

Meer weten

Pottenwasser

De pottenwasser zorgt ervoor dat uw plantpotten keurig schoon zijn voor u ze aflevert bij uw klant.

Meer weten

Potvorken

Kettingvorken en potvorken maken het mogelijk om efficiënt te werken. U kunt bijvoorbeeld tijd besparen door meerdere potten tegelijkertijd van een transportband af te halen en weg te zetten met onze potvorken.

Ketting uitzetvork

De ketting uitzetvork van Martin Stolze neemt werk uit handen. Met behulp van speciale kettingen die over de tanden van de vork lopen, kunnen de potten probleemloos op een zelf te bepalen afstand worden neergezet. Hiermee krijgt u eenvoudig ook nog eens een gelijkmatige afstand tussen de potten.

Meer weten

Potvorken

Potvorken maken het mogelijk om efficiënt te werken. U kunt bijvoorbeeld tijd besparen door meerdere potten tegelijkertijd van een transportband af te halen en weg te zetten met onze potvorken.

Meer weten