Sorteren en verpakken

Voor het sorteren en verpakken van uw producten heeft Martin Stolze efficiënte transportbanden en rollenbanen ontwikkeld om de werkzaamheden zo eenvoudig mogelijk te maken. De verschillende banden zijn met elkaar te combineren en kunnen naar wens voorzien worden van bijvoorbeeld werktafels, weegschalen en verlichting. Zo ontstaan er efficiënte systemen  en verplaats je het product, maar niet je werknemers. Dit kan veel tijdswinst opleveren!

Kies een categorie

Afleveren

Martin Stolze ontwerpt en produceert volledige afleversystemen om uw werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Elk compleet afleversysteem wordt uitgedacht en afgestemd op uw wensen.

Verpakkingslijnen

De efficiënte en ergonomische inpaklijnen van Martin Stolze zijn speciaal ontworpen voor diverse werkzaamheden.

Meer weten

Inspectieband

De inspectieband van Martin Stolze biedt een oplossing voor het inspecteren van uw producten. De rollenbaan draait de producten rond, zodat alle kanten van de producten te zien zijn.

Meer weten

Dozentaper

De dozentaper maakt het afleveren van uw product in dozen veel eenvoudiger! Zonder dozentaper kost het veel tijd en opslagruimte om de zending voor te bereiden.

Meer weten

Bufferen

Martin Stolze produceert naast transportbanden en oppotmachines ook buffertafels, afleversystemen en complete projecten. Deze systemen worden geplaatst naar uw wens, zodat er optimaal gebruik van kan worden gemaakt.

Bufferband

Een bufferband wordt toegepast om grote aantallen producten te verzamelen en te zorgen dat het afvoerproces soepel verloopt.

Meer weten

Draaitafel

De draaitafel is het ideale middel om eenvoudig producten te bufferen en handmatig te verwerken.

Meer weten