Verhuur

Het huren van een product van Martin Stolze is makkelijker dan u wellicht denkt:
Eén telefoontje en het product wordt op de afgesproken datum geleverd, geplaatst en werkend opgeleverd. Huren is mogelijk voor elk gewenste termijn, al vanaf 1 dag!

Transportbanden

In 1991 zijn wij begonnen met de productie van transportbanden. In de loop der jaren hebben we voor veel toepassingen een geschikt type transportband ontwikkeld; van banden met een kleine rolovergang (geschikt voor kleine producten) tot grote banden (geschikt voor zware producten of grote afstanden). Ook zijn onze transportbanden goed te gebruiken in werkstations waarbij verschillende producten tegelijkertijd aan- en afgevoerd moeten worden. Bijvoorbeeld de zogenaamde verpakkingslijnen, waarbij lege verpakkingen en de producten aangevoerd worden via een transportband en daarnaast volle verpakkingen en vuil afvoert via een andere band. Hiervoor kunnen we de volledige opstelling leveren, compleet met werktafels en weegschalen, verlichting en dergelijke.

Transportbanden

Uitzetten, rapen, stokken, sorteren van planten, afvoeren van oude gewassen in pot of steenwolmat? Onze EasyMax™ transportbanden zijn uiteraard ook zonder oppotmachine te huur.

Meer weten

Rollenbanen

Voor het bufferen en voor het soepel doorvoeren van producten kan in bepaalde gevallen gebruik worden gemaakt van rollenbanen. We produceren lichtgewicht en onderhoudsvrije rollenbanen geheel naar uw wens. We kunnen snel leveren, omdat we rollenbanen zelf produceren, standaard met een steek van 62,5 mm, 83,3 mm, 100 mm of 125 mm in verschillende breedtes.

Rollenbanen

Ook voor het huren van rollenbanen bent u bij Martin Stolze aan het juiste adres.

Meer weten

Machines

Alle machines van Martin Stolze zorgen voor een efficiënte bewerking en verwerking van uw product. Bijvoorbeeld de oppotmachine 3030; deze oppotmachine zorgt voor een eenvoudige manier van oppotten. Ons aanbod is uitgebreid en gevarieerd.

Afstrooimachine

De afstrooimachine is geschikt voor het verwerken van bark en andere afstrooimiddelen.

Meer weten

Big Bale Breaker

De Big Bale Breaker wordt gebruikt voor het automatisch verwerken van de big bale.

Meer weten

Trayvuller

De trayvuller vult moeiteloos kweektrays, open bakken en potten.

Meer weten

Oppotmachine huren

Het huren van een oppotmachine is makkelijker dan u wellicht denkt: Eén telefoontje en de oppotmachine wordt op de afgesproken datum afgeleverd, geplaatst en werkend opgeleverd.

Meer weten

Flowerbag vuller

De Flowerbag vuller is ontwikkeld om teeltzakken makkelijker en sneller met grond te vullen.

Meer weten

Afleveren

Martin Stolze ontwerpt en produceert volledige afleversystemen om uw werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Elk compleet afleversysteem wordt uitgedacht en afgestemd op uw wensen.

Dozentaper

De dozentaper maakt het afleveren van uw product in dozen veel eenvoudiger!

Meer weten

Pottenwasser

De pottenwasser zorgt ervoor dat uw plantpotten keurig schoon zijn voor u ze aflevert bij uw klant.

Meer weten

Stickerdispenser

Onze stickerdispensers werken erg eenvouding. Een stickerdispenser plaatst automatisch een nieuwe sticker.

Meer weten

Stickermachine

Het handmatig bestickeren van uw producten kan een tijdrovende klus zijn. Onze stickermachine plakt snel en automatisch zelfklevende labels.

Meer weten