Producten voor de Groente & Fruit sector

Groente & Fruit

Met onze eigen productiefaciliteit en jarenlange ervaring is Martin Stolze de juiste gesprekspartner, producent en leverancier in de totale automatisering van uw interne transport. Ook voor ongebruikelijke toepassingen kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee om uw werksituatie te verbeteren. Als dit niet mogelijk is met onze standaardoplossingen, kunnen onze engineers voor u een oplossing op maat ontwerpen. Wij produceren efficiënte en ergonomische verpakkingslijnen op maat voor het overpakken van groente en fruit. Met een verpakkingslijn verplaats je het product, maar niet de werknemers. Dit kan veel tijdswinst opleveren!

Transportbanden

In 1991 zijn wij begonnen met de productie van transportbanden. In de loop der jaren hebben we voor veel toepassingen een geschikt type transportband ontwikkeld; van banden met een kleine rolovergang (geschikt voor kleine producten) tot grote banden (geschikt voor zware producten of grote afstanden). Ook zijn onze transportbanden goed te gebruiken in werkstations waarbij verschillende producten tegelijkertijd aan- en afgevoerd moeten worden. Bijvoorbeeld de zogenaamde verpakkingslijnen, waarbij lege verpakkingen en de producten aangevoerd worden via een transportband en daarnaast volle verpakkingen en vuil afvoert via een andere band. Hiervoor kunnen we de volledige opstelling leveren, compleet met werktafels en weegschalen, verlichting en dergelijke.

EasyMax
transportbanden

De bedrijfszekere EasyMax transportbanden serie heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen en is niet meer weg te denken uit de wereld van het interne transport.

Meer weten

Projectband

De Projectband is een transportband die voor u op maat wordt gemaakt. Deze transportband is koppelbaar en wordt veelal toegepast in vaste opstellingen voor het transport van trays en grote potten.

Meer weten

Super Conveyor™

Voor alle vraagstukken op het gebied van bufferen, opvoerbanden, extra brede transportbanden, afwijkend loopvlak en andere maatwerkoplossingen is de Super Conveyor™ ontwikkeld.

Meer weten

Power Conveyor

Naast de standaardlengtes is ook de ‘Power Conveyor™ serie' opgenomen in het leveringsprogramma voor het transporteren van zwaardere producten.

Meer weten

Transportband met middenaandrijving (hoofdband)

Doordat deze transportband de aandrijving in het midden heeft is de lengte van de transportband (ook nadat het banddek opgespannen wordt) hetzelfde.

Meer weten

Opvoerband

Een opvoerband die uw producten naar een hoger niveau brengt.

Meer weten

Conveyor Max™

Voor het overbruggen van grote afstanden, kunt u rekenen op de speciaal ontwikkelde Conveyor Max™ -serie.

Meer weten

Rollenbanen

Voor het bufferen en voor het soepel doorvoeren van producten kan in bepaalde gevallen gebruik worden gemaakt van rollenbanen. We produceren lichtgewicht en onderhoudsvrije rollenbanen geheel naar uw wens. We kunnen snel leveren, omdat we rollenbanen zelf produceren, standaard met een steek van 62,5 mm, 83,3 mm, 100 mm of 125 mm in verschillende breedtes.

Rollenbaan Type 30

Rollenbanen met rol 30 zijn standaard verkrijgbaar met steek: 32,5 mm 35 mm 40 mm 45 mm

Meer weten

Rollenbaan Type 50

We produceren lichtgewicht en onderhoudsvrije rollenbanen geheel naar uw wens. We kunnen snel leveren, omdat we rollenbanen zelf produceren.

Meer weten

Afleveren

Martin Stolze ontwerpt en produceert volledige afleversystemen om uw werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Elk compleet afleversysteem wordt uitgedacht en afgestemd op uw wensen.

Verpakkingslijnen

De efficiënte en ergonomische inpaklijnen van Martin Stolze zijn speciaal ontworpen voor diverse werkzaamheden.

Meer weten

Stickermachine

Het handmatig bestickeren van uw producten kan een tijdrovende klus zijn. Onze stickermachine plakt snel en automatisch zelfklevende labels.

Meer weten

Inspectieband

De inspectieband van Martin Stolze biedt een oplossing voor het inspecteren van uw producten. De rollenbaan draait de producten rond, zodat alle kanten van de producten te zien zijn.

Meer weten

Dozentaper

De dozentaper maakt het afleveren van uw product in dozen veel eenvoudiger! Zonder dozentaper kost het veel tijd en opslagruimte om de zending voor te bereiden.

Meer weten

Stickerdispenser

Onze stickerdispensers werken erg eenvouding. Een stickerdispenser plaatst automatisch een nieuwe sticker.

Meer weten

Bufferen

Martin Stolze produceert naast transportbanden en oppotmachines ook buffertafels, afleversystemen en complete projecten. Deze systemen worden geplaatst naar uw wens, zodat er optimaal gebruik van kan worden gemaakt.

Bufferband

Een bufferband wordt toegepast om grote aantallen producten te verzamelen en te zorgen dat het afvoerproces soepel verloopt.

Meer weten

Draaitafel

De draaitafel is het ideale middel om eenvoudig producten te bufferen en handmatig te verwerken.

Meer weten

Accessoires

Omdat kleine dingen een groot verschil kunnen maken.

De transportsystemen en machines kunnen worden geleverd met verschillende accessoires van Martin Stolze. De accessoires zorgen ervoor dat de verwerking en het transport van uw product zo eenvoudig mogelijk is. Er zijn bijvoorbeeld snaarbochten en mechanische bochten ontwikkeld, die zorgen voor een soepele overgang op de transportbanden. Martin Stolze biedt ook andere accessoires voor transportbanden, zoals de elektrische potenteller en de stopuitlaat.

Bochten en steunen

Omdat kleine dingen een groot verschil kunnen maken.

Meer weten

Transportbandenkar

De EasyMax transportbanden van Martin Stolze zijn vrij om te plaatsen daar waar ze nodig zijn. Om de EasyMax transportbanden eenvoudig te vervoeren en op te slaan is er de transportbandenkar.

Meer weten