Transportbanden

In 1991 zijn wij begonnen met de productie van transportbanden. In de loop der jaren hebben we voor veel toepassingen een geschikt type transportband ontwikkeld; van banden met een kleine rolovergang (geschikt voor kleine producten) tot grote banden (geschikt voor zware producten of grote afstanden).
Wilt u transportbanden kopen en dus meer weten over de transportbanden in ons assortiment?

Bekijk het assortiment

Omdat kleine dingen
een groot verschil kunnen maken.

Accessoires

Om uw producten vlekkeloos van A naar B te transporteren hebben we een breed scala accessoires om het product bij bandovergangen of bochten goed te geleiden. En ook op het gebied van besturing zijn er vele mogelijkheden. Onder andere hebben wij beschikbaar:

Bochten & steunen

We hebben mechanische bochten, elektrisch aangedreven bochten, traybochten ensteunen en eindstoppen. Vraag naar de mogelijkheden.

Pottenteller

De stand-alone pottenteller telt uw producten automatisch, zodat er altijd informatie beschikbaar is over het aantal verwerkte producten. Inclusief montagebeugel voor aan een EasyMax™ transportband.

Transportbandenkar

De EasyMax™ transportbanden van Martin Stolze zijn vrij om te plaatsen daar waar ze nodig zijn. Om de EasyMax™ transportbanden eenvoudig te vervoeren en op te slaan is er de transportbandenkar. Het strakke design en de functionaliteit maken deze aluminium kar een handige accessoire bij een efficiënt intern transport.

Met onze transportbanden verplaats je het product,
maar niet de werknemers.

Transportbanden huren

Onze EasyMax™ transportbanden kunt u ook huren. U huurt een motordeel van drie of vier meter lang met een verstelbare motor. Dit motordeel kan tot acht doorkoppeldelen aandrijven (afhankelijk van de belasting). De koppeldelen zijn te huur in zes meter en eventueel hebben we als passtuk enkele drie meter delen beschikbaar. De EasyMax™ transportbanden zijn te huur in vaste en variabele snelheden, in de breedtes 17, 25 en 40 cm. De gehuurde producten kunnen bij u bezorgd en afgesteld worden door onze kundige chauffeurs. Zij zullen ook de werking duidelijk uitleggen, zodat u er direct mee aan de slag kan. Neem voor meer informatie contact op met onze verhuur afdeling via 0174219096 of verhuur@martinstolze.nl.

Verhuur assortiment