Fulltime

Spuiter

Voor het spuiten van onze machines en onderdelen, zijn wij op zoek naar een industrieel spuiter. Zorg jij dat onze machines strak in de lak bij onze klant staan en zorg je daarmee voor het visitekaartje van ons bedrijf?

Het spuiten van onze machines gebeurt in een spuitcabine, met een 2-componenten primer en lak, voornamelijk in onze bedrijfskleuren, zilvergrijs met oranje. Je dagelijkse werkzaamheden zijn het zelfstandig spuiten van diverse frames en plaatwerk voor de verschillende machines in ons productenpakket. Het spuiten van de machines en onderdelen is standaard of projectmatig werk. Ook houd jij als spuiter je eigen werkplek bij, het onderhoud van de installatie en cabine en het voorraadbeheer van de benodigde materialen. Naast de werkzaamheden als spuiter wordt je werkdag aangevuld met assemblage werk. Kortom: een dynamische en leuke functie binnen een hecht en gezellig team.

Ben jij enthousiast om te werken als een (industrieel) spuiter, heb je plezier in je vak en ben je trots op je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij

Wie ben je?
 • Je hebt al enige ervaring in het spuiten van machines of voertuigen
 • Je kan zelfstandig werken
 • Werkt nauwkeurig, gestructureerd en levert graag kwaliteit
Wat ga je doen?
 • Je verwerkt (productie)orders volledig zelfstandig
 • Je treft de juiste voorbereidingen, waaronder het voorbewerken en ontvetten van de machines en onderdelen
 • Je zal je bezig houden met het voorbehandelen en voorzien van een laklaag van onze machines
 • Je krijgt je eigen werkplek en zorgt dat deze onderhouden wordt
 • Je krijgt de mogelijkheid om de door jou gespoten machines ook op te bouwen.
Verstuur je sollicitatiebrief

  Wij

  Wat mag je van ons verwachten?
  • Een uitdagende en leuke baan in een professionele en prettige werkomgeving
  • Collega's die graag samenwerken en kennis met elkaar delen
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Trainingen en cursussen om jezelf verder te ontwikkelen
  • Een groeiende gezonde organisatie
  Wie zijn wij?

  Martin Stolze is een expert in het intern transporteren van producten in de tuinbouw, distributie- en verpakkingscentra.  Wij zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid met onze interne transport productportfolio waaronder transportbanden, bufferbanden, potmachines, rollenbanen, watergeefstations, ketting- en potvorken, die internationaal worden verkocht.

  Ons gezellige team bestaat nu uit meer dan 70 collega’s.  Onze medewerkers krijgen een hoge mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en waardering voor eigen initiatief. De projecten waar je aan mag werken zijn uiteenlopend, grensverleggend en stimuleren om het beste uit jezelf en je collega’s te halen.

  Ben je enthousiast geworden? Wacht niet langer en mail je CV naar vacature@martinstolze.nl. We kijken uit naar je bericht en maken graag kennis met je in een persoonlijk gesprek!

  Heb je vragen over de functie of over de sollicitatieprocedure, neem graag contact op met Yvonne de Vries 0174-21 90 98

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. De desondanks  toegestuurde profielen door bemiddelingsbureaus zullen niet in behandeling worden genomen.

  Wilt u meer informatie?
  Wij nemen graag contact met u op.