Werken bij

Martin Stolze heeft al sinds 1991 de missie om werken makkelijker te maken. Dit doen wij door het automatiseren van intern transport in de tuinbouw, industriële sector en de verpakkingsindustrie. Ons uitgebreide machinepark stelt ons in staat om alle benodigde onderdelen zelf te produceren. Wij zijn een groeiend bedrijf omdat wij service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ons gezellige team bestaat nu uit bijna 60 medewerkers. Bij Martin Stolze kan je een informele en goede werksfeer verwachten in een stabiele organisatie.

KIND Technologies groep

Martin Stolze is een onderdeel van de KIND Technologies groep. In totaal werken er ruim 200 mensen. Kind Technologies heeft als missie om bij te dragen aan een betere wereld waarin planten, groenten en fruit beter worden verdeeld over de wereld en de schaarste in grondstoffen en arbeid wordt geadresseerd door middel van geavanceerde automatisering. Met onze technologie willen we bijdragen aan een wereld waarin de bevolking kan groeien, zonder dat iemand honger hoeft te lijden. Een wereld waar de beschikbaarheid van authentiek en veilig voedsel een basisvoorziening is. Onze roadmap rond Robotics, Computer Vision, Data en AI maakt efficiëntere en schaalbare productieprocessen mogelijk waarbij de kwaliteit wordt gewaarborgd en alle tussenstappen in de waardeketen kunnen worden gevolgd en getraceerd.

Sponsoring en MVO

Naast onze betrokkenheid ten opzichte van onze klanten staat maatschappelijk verantwoord ondernemen ook hoog in het vaandel bij ons. Als bedrijf vinden we het belangrijk te investeren in sport en maatschappelijk welzijn. We zetten ons daarom in voor maatschappelijke initiatieven en via sponsoring. Martin Stolze ondersteunt lokale verenigingen, stichtingen en organisaties op het gebied van sport en gezondheid. Lees hier meer >

Wij zoeken collega's!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde medewerkers die het leuk vinden om in een technisch bedrijf te werken. Ben jij de perfecte kandidaat voor één van onze vacatures? Reageer dan snel! Staat jouw droombaan er niet tussen, maar denk je toch iets waardevols toe te kunnen voegen aan ons team? Ook open sollicitaties ontvangen wij graag. Deze kan je sturen naar: vacature@martinstolze.nl. Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk de vacatures