Werken bij

Martin Stolze heeft al sinds 1991 de missie om werken makkelijker te maken. Dit doen wij door het automatiseren van intern transport in de tuinbouw, industriële sector en de verpakkingsindustrie. Ons uitgebreide machinepark stelt ons in staat om alle benodigde onderdelen zelf te produceren. Wij zijn een groeiend bedrijf omdat wij service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ons gezellige team bestaat nu uit bijna 50 medewerkers. Bij Martin Stolze kan je een informele en goede werksfeer verwachten in een stabiele organisatie.

Sponsoring en MVO
Naast onze betrokkenheid ten opzichte van onze klanten staat maatschappelijk verantwoord ondernemen ook hoog in het vaandel bij ons. Als bedrijf vinden we het belangrijk te investeren in sport en maatschappelijk welzijn. We zetten ons daarom in voor maatschappelijke initiatieven en via sponsoring. Martin Stolze ondersteunt lokale verenigingen, stichtingen en organisaties op het gebied van sport en gezondheid.
Lees hier meer >

Wij zoeken collega's!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde medewerkers die het leuk vinden om in een technisch bedrijf te werken. Ben jij de perfecte kandidaat voor één van onze vacatures? Reageer dan snel! Staat jouw droombaan er niet tussen, maar denk je toch iets waardevols toe te kunnen voegen aan ons team? Ook open sollicitaties ontvangen wij graag. Deze kan je sturen naar: vacature@martinstolze.nl.

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk de vacatures