automatisering van intern transport

Martin Stolze is een productiebedrijf van producten voor intern transport in de tuinbouw, distributie- en verpakkingscentra. We bedenken, ontwerpen, programmeren, produceren en installeren machines die het werk makkelijker, ergonomisch, arbeid besparend en efficiënt maken. Ons interne transport product portfolio bestaat onder andere uit transportbanden, bufferbanden, potmachines, rollenbanen, watergeefstations, ketting- en potvorken. Deze worden internationaal verkocht. Martin Stolze b.v. is in 1991 opgericht door Martin Stolze en gevestigd in De Lier.  Ons gezellige team bestaat inmiddels uit meer dan 70 professionals. Daarnaast zijn wij als onderdeel van de Kind Technologies groep zijn een stabiele en groeiende organisatie.

Kwaliteit, Klantgerichtheid en Ontwikkeling.

Onze kernwaarden zijn: Kwaliteit, Klantgerichtheid en Ontwikkeling. Dat ervaart u zowel voor, tijdens als na de levering van onze producten. Wij luisteren naar uw vraag, bedenken een oplossing, voor bijvoorbeeld arbeid besparing, en gaan aan de slag. Maar daar blijft het niet bij. Ook na de installatie helpen wij u met het onderhoud. Wij staan voor u klaar. Onze producten worden voortdurend doorontwikkeld door onze R&D afdeling. Zo bieden wij u producten met de nieuwste technieken.

Eigen productiefaciliteiten

Wij bedenken, ontwerpen, produceren en programmeren onze producten in onze eigen werkplaats. Daarna leveren en installeren onze medewerkers de producten en projecten op locatie. Met onze eigen productiefaciliteit en jarenlange ervaring is Martin Stolze de juiste gesprekspartner, producent en leverancier in de totale automatisering van uw interne transport. Wij denken graag met u mee om uw werksituatie te verbeteren. Daarvoor hebben we standaard- en maatwerkoplossingen. De maatwerkoplossingen worden volledig uitgewerkt door onze afdeling engineering.

Organisatie

Martin Stolze b.v. is opgericht door Martin Stolze in 1991. Sinds 2020 is Martin Stolze een onderdeel van de KIND Technologies groep. Kind Technologies heeft naast Martin Stolze nog het bedrijf Crux Agribotics. In totaal werken er ruim 200 mensen.

De directie van Martin Stolze bestaat uit:

  • Walter Doorduin  (Algemeen)
  • Marvin de Klerk    (Financieel)

Kind Technologies

Kind Technologies heeft als missie om bij te dragen aan een betere wereld.  Waarin planten, groenten en fruit beter worden verdeeld over de wereld.  En de schaarste in grondstoffen en arbeid wordt geadresseerd door middel van geavanceerde automatisering. Onze roadmap rond Robotics, Computer Vision, Data en AI maakt efficiëntere en schaalbare productieprocessen mogelijk. Waarbij de kwaliteit wordt gewaarborgd. Alle tussenstappen in de waardeketen kunnen worden gevolgd en getraceerd.

Leerbedrijf

Martin Stolze  is een erkend leerbedrijf. We leiden mensen intern op. In een speciaal ingerichte demo/leerruimte, laten we studenten kennis maken met de nieuwste technieken op het gebied van Robotisering, Vision en PLC Techniek. Dit doen we samen met collega leerbedrijf Van Wensen Electrotechniek.

Sponsoring en MVO

Naast betrokkenheid, ten opzichte van onze klanten, staat maatschappelijk verantwoord ondernemen ook hoog in het vaandel bij ons. Als bedrijf vinden we het belangrijk om te investeren in sport en maatschappelijk welzijn. Met deze gedachte zetten ons daarom in voor maatschappelijke initiatieven en via sponsoring. Martin Stolze ondersteunt lokale verenigingen, stichtingen en organisaties op het gebied van sport en gezondheid.

Wilt u meer informatie?
Wij nemen graag contact met u op.