Wij zoeken collega’s!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde medewerkers die het leuk vinden om in een technisch bedrijf te werken, mensen die willen meegroeien en onderdeel willen uitmaken van een hecht team. Klinkt dat interessant? Reageer op onze vacatures of  stuur een open sollicitatie. 

Over Martin Stolze

Martin Stolze is een technisch productiebedrijf. We maken en installeren machines die het werken makkelijker en efficiënter maken zoals transportbanden, buffertafels en oppotmachines. We zijn gevestigd in De Lier. Ons gezellige team bestaat uit meer dan 70 medewerkers. Als onderdeel van de Kind Technologies groep zijn wij een stabiele en groeiende organisatie. Bij Martin Stolze kan je een informele en goede werksfeer verwachten. De lijnen zijn kort en er wordt geluisterd naar je ideeën. Mensen mogen bij ons uniek en zichzelf zijn en er wordt veel vrijheid geboden. Onze feestcommissie organiseert regelmatig events zoals de wekelijkse vrijdagmiddagborrel met eten, uitstapjes, de jaarlijkse kerstviering en de familiedag.

Stage bij Martin Stolze

Martin Stolze is een groeiende organisatie en wij zoeken voortdurend naar jong talent. Als erkend leerbedrijf begeleiden we regelmatig stagiaires. Veel van deze stagiaires bieden we de mogelijkheid om na hun stage bij ons te blijven werken.
Wil je horen hoe zij hun stage hebben ervaren? In het filmpje zijn zij aan het woord.

Solliciteren

Wil je solliciteren? Stuur je sollicitatiebrief en C.V. naar: mail.

We maken graag kennis met je in een persoonlijk gesprek! Heb je vragen over de functie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze HR afdeling:

Yvonne de Vries +31 (0)174 21 90 98

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.

 

BBL opleiding – Beroeps Begeleidende Leerweg

Fulltime

Ben je van plan om in augustus/september 2022 te starten met een BBL opleiding in de richting van Techniek of Metaal én ben je op zoek naar een erkend leerbedrijf? Lees dan verder.

Meer weten?

Lees verder

ERP Applicatiebeheerder / ICT Coördinator

Fulltime

Je bent verantwoordelijk voor een goede en accurate inrichting en werking van ons ERP systeem: Ridder iQ. En je hebt een leidende rol in het signaleren van knelpunten en de uitvoering van de juiste verbeteringen en uitbreidingen.

Meer weten?

Lees verder

Plaatbewerker

Fulltime

Als plaatbewerker ben je in onze werkplaats verantwoordelijk voor het bewerken van platen.

Meer weten?

Lees verder

Allround servicemonteur

Fulltime

Je verricht dagelijks onderhoud en reparaties aan de meest slimme kwaliteitsmachines en transportsystemen van Martin Stolze en andere merken.

Meer weten?

Lees verder

Open sollicitatie

Fulltime Parttime Oproep

Staat je droombaan er niet tussen, maar denk je toch iets waardevols toe te kunnen voegen aan ons team? Ook open sollicitaties ontvangen wij graag.

Meer weten?

Lees verder
Wilt u meer informatie?
Wij nemen graag contact met u op.