Lokale tijd 16:58

Projecten

Complete oplossingen

Martin Stolze staat al sinds 1991 voor service en kwaliteit in intern transport. In onze eigen werkplaats produceren wij onder andere transportbanden, bufferbanden, hoofdbanden, oppotmachines, rollenbanen, watergeefstations, kettingen potvorken, grondtransportbanden en toebehoren. Deze verschillende systemen kunnen worden gecombineerd en voorzien van een complete aansturing. Wij helpen u graag met het begeleiden en uitvoeren van uw complete project.
Bent u benieuwd naar onze opgeleverde projecten? Op deze pagina kunt u een greep uit onze opgeleverde projecten bekijken. Heeft u hier vragen over of wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Inpaklijn

18 februari 2019 De nieuwe efficiënte en ergonomische inpaklijn van Haluco is speciaal ontworpen en op maat gemaakt door Martin Stolze b.v. voor diverse werkzaamheden zoals het overpakken en het afwegen   van groenten en fruit in kleinverpakking.

Meer weten

Rollenbaan buffersystemen

18 december 2018 Bij SV.CO hebben we 2 rollenbaanbuffers geïnstalleerd.

Meer weten

Stoksteeksysteem

18 april 2016 In samenwerking met H.T. Verboom Transportsystemen hebben we een stoksteeksysteem geleverd aan Levoplant BV te Maasland.

Meer weten

Bandensysteem

18 april 2016 Aan onze klant Pippel Bramen te Haaften hebben we een bandensysteem geleverd.

Meer weten

Inpaklijn trostomaten

18 april 2016 Bij deze klant hebben we een super efficiënte inpaklijn voor trostomaten geplaatst.

Meer weten

Steksteeklijn

5 november 2015 Door de sterke groei is er besloten om de kassen uit te breiden met 4 ha en de steksteeklijn vol automatisch te laten verlopen om de werkzaamheden te vereenvoudigen.

Meer weten

Multifunctionele verwerkingslijn

18 februari 2015 In opdracht van New Vision Fruit uit De Lier heeft Martin Stolze b.v. een multifunctionele verwerkingslijn voor het verpakken en afwegen van druiven en tomaten gerealiseerd. 

Meer weten

Transportbanden-
systeem

18 januari 2015 Kwekerij Dijk van Dijk in De Lier heeft voor de afkweek van hortensia's gekozen voor een transportbandensysteem van Martin Stolze.

Meer weten

Buffersysteem

18 mei 2014

Meer weten

Transportbanden-
systeem

13 april 2014

Meer weten

Inpaklijn

27 november 2013 Deze inpaklijn bestaat uit een buffertafel waarvan de planten door middel van fotocellen op aanvraag naar de werkplekken worden getransporteerd.

Meer weten

Order picking systeem

18 februari 2012 Voor het sorteren van dozen hebben wij voor een distributiecentrum dit order picking systeem geïnstalleerd. 

Meer weten

Transportbanden-
systeem

19 januari 2012 Langs de gevels zijn hoofdbanden geplaatst en de oppotmachine heeft een vaste opstelling centraal in het bedrijf.

Meer weten

Een greep uit

onze klanten
Volg ons op: