Inpaklijn

Trostomaten

Bij deze klant hebben we een super efficiënte inpaklijn voor trostomaten geplaatst.
De volle kisten tomaten worden door één persoon vooraan opgezet. Die kisten lopen dan in de voorraadbaan, zodat de inpakkers bij hun werkplek een volle kist kunnen pakken. Ook de lege bakjes worden vanaf vooraan aangevoerd, zodat die ook vanaf de werkplek te pakken zijn. Als de kist leeg is, kunnen ze die op de bovenste band zetten, die het lege fust terug naar voren transporteert.

In het werkblad is op elke werkplek een weegschaal ingebouwd, waarop de bakjes gewogen worden, voordat ze op de transportband gezet worden, die voor de werkplekken langs loopt. Vanaf die band worden de bakjes naar de flowpacker gevoerd. Het eventuele afval kan door een gat in het werkblad via een glijgoot op de vuilafvoerband geveegd worden.  Waarna het via een opvoerband direct in een container verdwijnt.
Door dit hele proces qua aan- en afvoeren vanaf een centraal punt te doen, is het aantal persoonsbewegingen van de inpakkers geminimaliseerd, omdat ze niet van hun werkplek af hoeven en zich dus puur kunnen focussen op het inpakken.

Wilt u meer informatie?
Wij nemen graag contact met u op.