Rollenbaansysteem

Opti-flor

Orchideeën van Opti-flor brengen sfeer en kleur in miljoenen Europese huiskamers, kantoren en hotellobby’s. Ook dragen ze bij aan een exclusieve uitstraling van een keur aan internationale evenementen. De collectie bestaat uit 29 verschillende pronkstukken. Elk pronkstuk is weer op een andere manier uniek. Toch hebben al deze orchideeën één ding met elkaar gemeen. Ze zijn zonder uitzondering met de grootst mogelijke passie en toewijding gekweekt.

Martin Stolze b.v. is er trots op om bij te mogen dragen aan het succes van Opti-flor. Middels een eenvoudig, maar efficiënt rollenbaan systeem voor de aanvoer van keramiek sierpotten en de afvoer van verpakte orchideeën.

Met dit systeem is het transport van de sierpotten vanuit de voorraad naar de zeven inpakmedewerkers efficiënter en ergonomisch. Daarnaast is er ook een oplossing bedacht voor de afvoer van de overgepakte orchideeën en worden de orders met minimale inspanning en met zo klein mogelijke kans op beschadiging afgevoerd en verzameld.

Dit systeem is geïnstalleerd op de locatie Creations in Monster.

Wilt u meer informatie?
Wij nemen graag contact met u op.