Transportbandensysteem

Trofi Pack

Trofi Pack is een dienstverlenend bedrijf voor het verpakken, ompakken, koelen en rijpen van groente en (tropisch) fruit. In het nieuwe bedrijfsgebouw in Den Hoorn (ZH) hebben ze gekozen voor Martin Stolze b.v. als leverancier en installateur voor een transportbandensysteem voor de aan- en afvoer van lege (kartonnen) verpakkingen.

Aanvoer verpakkingsmateriaal

Nabij elke machinelijn (10 stuks) is een gecompliceerde RVS glijgoot constructie geïnstalleerd waarmee nieuwe dozen vanaf de zolderverdieping naar de werkplekken worden gebracht.

Afvoer verpakkingsmateriaal

Daarnaast is er vanaf elke machinelijn een transportband voorzien welke aansluit op een van de twee centrale transportbanden voor de afvoer van oude verpakkingen. Dit netwerk van transportbanden is voor een vrije doorgang opgehangen aan de zolderconstructie en eindigt in de perscontainer naast het pand. Op deze wijze worden de oude verpakkingen efficiënt en zonder tussenkomst van medewerkers snel en zonder hinder afgevoerd.

Marcel Broekhart: “Wij hebben voor Martin Stolze gekozen vanwege de prijs- kwaliteitsverhouding. De samenwerking was perfect en het eindresultaat nog beter. Wij zullen Martin Stolze zeker aanraden!”.

Wilt u meer informatie?
Wij nemen graag contact met u op.