Stolze Oppotmachine 3030

Isa Tasveren

Tasveren kiest voor Stolze Oppotmachine 3030

Isa Tasveren eigenaar van het gelijknamige bedrijf heeft naast een kwekerij ook een oppotbedrijf. Omdat Tasveren veel verschillende kwekers met verschillende teelten van dienst wil zijn ging hij op zoek naar een oppotmachine die aan zijn wensen kon voldoen.

Tasveren was al in het bezit van een gebruikte, voormalig verhuur machine van Martin Stolze b.v.. Deze is zo goed bevallen dat hij nu geïnvesteerd heeft in een nieuwe oppotmachine type 3030 van Martin Stolze b.v.. De machine is niet alleen gemaakt in de eigen bedrijfskleuren van Tasveren, maar bevat ook vele handige opties. Isa Tasveren: “De oppotmachine type 3030 is een zeer betrouwbare machine die exact doet waar wij naar op zoek waren”.

Eenvoudige bediening en veel opties mogelijk

De oppotmachine type 3030 is zeer eenvoudig te bedienen.  Centraal staat een touch-screen waarop alle instelling worden ingegeven en uitgelezen. De draaisnelheid (capaciteit) en de grondtoevoer zijn traploos regelbaar en zaken als bijvoorbeeld het aantal verwerkte potten, de huidige draaisnelheid en het aantal nog te verwerken potten wordt weergegeven.

Bij een eventuele storing wordt  op dit scherm het betreffende onderdeel met een foto aangeduid waardoor het probleem snel opgelost kan worden. En de begeleidende tekst is ook nog in verschillende talen beschikbaar.

De pothouders en verschillende boren zijn uitwisselbaar en zijn er in vele afmetingen, enkel of dubbel uitgevoerd.  Ook voor bijbehorende producten zoals een BigBale doseerbunker of  transportbanden, voor de afvoer van de gevulde potten, kunt u bij Martin Stolze b.v. terecht.

Wilt u meer informatie?
Wij nemen graag contact met u op.