Langer onbemand produceren met een CNC Draaibankband

30 juli 2019

Is intern transport voor uw bedrijf een grote kostenpost? Door uw interne transport te automatiseren heeft u minder personeel nodig en kunt u daarnaast ook nog sneller en efficiënter werken. Dit kan uw bedrijf dus een hoop kosten besparen. Wij leveren verschillende producten en systemen om werkzaamheden makkelijker en efficiënter te maken.

We hebben nu een nieuw product beschikbaar voor CNC draaibanken. Onze draaibankbanden maken het mogelijk langer onbemand te produceren met een CNC draaibank. De producten worden namelijk afgevoerd waardoor het mogelijk is een grotere opvangbak bij de draaibank te plaatsen. Ook staat het daardoor niet in de weg waardoor de draaibank beter toegankelijk is.

Om producten van een CNC draaibank af te voeren is de band uitgerust met een speciaal banddek wat niet alleen slijtvast is, maar ook bestendig tegen vloeistoffen. Daarnaast is er onder de band  een opvangbak bevestigd om de koelvloeistof op te vangen.

We kunnen de draaibankband in elke breedte tot 1000 mm produceren met een lengte van 800 mm tot 6000 mm. De snelheid is variabel in te stellen en het is voorzien van een elektrische eindstop.

Wilt u meer informatie over dit product? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via mail of +31 (0)174 51 81 13.

Wilt u meer informatie?
Wij nemen graag contact met u op.