Martin Stolze breidt het productportfolio uit met robotica!

11 augustus 2023

De nieuwe afdeling Robotica bij Martin Stolze is een feit. Menno van Dongen is op 1 augustus gestart als Product Owner Robotics. Wij zijn blij dat Menno van Dongen weer terug is bij Martin Stolze.

Wido Kruijswijk (Algemeen-Technisch Directeur): “Menno heeft zich tijdens zijn studie HBO Mechatronica bewezen door met 3 medestudenten in 12 weken tijd een werkend concept te maken, dit voornamelijk door buiten de bestaande kaders te denken. Daarnaast bezit Menno de unieke eigenschap om als technische persoon de taal van de klant te vertalen naar een unieke oplossing.”

Door de samenwerking met Crux Agribotics (ons zusterbedrijf) hebben we op het gebied van robotica al een schat aan kennis en ervaring in huis.

De nieuwe afdeling ontwikkelt in samenwerking met de klant robotica applicaties om herhalende, arbeidsintensieve taken over te nemen. Zo bieden we onze klanten waardevolle en arbeidsbesparende oplossingen. Het toevoegen van robotica aan ons product portfolio zorgt voor nog slimmere, efficiëntere, geavanceerdere en completere oplossingen.

Wilt u meer informatie?
Wij nemen graag contact met u op.