Nieuw management aanstelling

1 april 2022

Nieuw management aanstelling

Martin Stolze b.v. heeft mooie jaren van groei en investeringen achter de rug. Sinds de overname door de AgTech-groep, Kind Technologies, is het bedrijf aanzienlijk gegroeid in omzet en aantal medewerkers. Naast kwantitatieve groei boeken we vooruitgang met onze R&D en de uitbreiding van het productportfolio. Het kantoor en de productiefaciliteiten zijn uitgebreid en LEAN werd geïmplementeerd als continue verbeteringsmethode.

Er is veel nieuw talent bij Martin Stolze gekomen en het is mooi om te zien dat de mix in leeftijd en achtergrond zo snel samen vooruitgang boekt’, zegt Wido Kruijswijk, technisch- en algemeen directeur bij Martin Stolze.

Net als bij iedere dynamische en groeiende organisatie komt het helaas soms voor dat talent het bedrijf verlaat. Bram van Paassen, commercieel directeur, heeft 7 jaar voor Martin Stolze gewerkt. Bram heeft besloten zijn droom te volgen en ondernemer te worden. Na een korte pauze start hij per 1 juli bij BOL ‘specialist in substraten’.

BOL is leverancier van een breed assortiment potgronden en substraten voor de professionele tuinbouw. Met 60 jaar ervaring weet het bedrijf uit Hoek van Holland wat er nodig is om tot een perfecte teelt te komen. ‘Het was geweldig om deel uit te maken van Martin Stolze waar ik zo veel ervaring heb opgedaan. Dat ik nu de volgende stap kan maken en mijn droom kan volgen’, zegt Bram van Paassen.

Om de toekomstige groei van Martin Stolze zowel lokaal als internationaal te verzekeren, heeft de groep de afgelopen periode de tijd genomen om de opvolging van Bram grondig voor te bereiden. Uiteindelijk bleek de perfecte kandidaat al aanwezig te zijn binnen de Kind Technologies-groep, waardoor de overgang soepel verliep.

Per 1 april zal Richard van de Waart de functie van Commercieel Directeur bij Martin Stolze op zich nemen. Hij zal ook het managementteam gaan versterken naast Wido Kruijswijk (Technisch/Algemeen) en Laura Diepeveen (Operationeel).

Richard is zijn hele leven al actief in de tuinbouw en was zelf lange tijd teler. Met die ervaring en nadat hij twee decennia in Centraal-Oost-Europa woonde heeft hij gewerkt in sales in Noord-Amerika en andere regio’s voor KG Systems, Paul Boers en Luminaid. Bij Kind Technologies was Richard verantwoordelijk voor de salesafdelingen van de groep en met name gericht op verdere internationale groei.

‘Ik kijk ernaar uit om samen met het ambitieuze team van Martin Stolze naar de volgende fase van groei en professionalisering te werken’, zegt Richard van de Waart.

Het afgelopen jaar heb ik al nauw samengewerkt met Bram en het verkoopteam. Daarnaast ben ik ook betrokken geweest bij de uitbreiding van onze directe en indirecte sales groep. We zien veel kansen voor internationale groei door in specifieke regio’s uit te breiden met dealers en servicepartners en door nieuwe producten en technieken te introduceren.’

Wilt u meer informatie?
Wij nemen graag contact met u op.