Over ons

Missie
Martin Stolze b.v. is een technisch productie- en installatiebedrijf dat efficiënt werken mogelijk maakt door arbeidsbesparende- en ergonomische automatiseringsoplossingen te bieden tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Visie
Door een hoogwaardig kwalitatief productenpakket en continue innovatie blijft Martin Stolze b.v. een specialist in de automatisering van intern transport binnen de tuinbouw sector en daarnaast het marktaandeel in transportbanden en verpakkingslijnen buiten de tuinbouw sector vergroten.

Oplossingen voor
intern transport

Kostenbesparend

Is intern transport voor uw bedrijf een grote kostenpost? Door uw interne transport te automatiseren heeft u minder personeel nodig en kunt u sneller en efficiënter werken. Dit kan uw bedrijf dus een hoop kosten besparen.

Kwaliteit

Martin Stolze staat al sinds 1991 voor service en kwaliteit in intern transport. In onze eigen werkplaats produceren wij onder andere transportbanden, bufferbanden, hoofdbanden, oppotmachines, rollenbanen, watergeefstations, ketting- en potvorken, grondtransportbanden en toebehoren. Deze verschillende systemen kunnen worden gecombineerd en voorzien van een complete aansturing. Wij helpen u graag met het begeleiden en uitvoeren van uw totaalproject.

Maatwerk

Met onze eigen productiefaciliteit en jarenlange ervaring is Martin Stolze de juiste gesprekspartner, producent en leverancier in de totale automatisering van uw interne transport. Ook voor ongebruikelijke toepassingen kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee om uw werksituatie te verbeteren. Als dit niet mogelijk is met onze standaardoplossingen kunnen onze engineers voor u een oplossing op maat ontwerpen.

Snelle levering en installatie

Het is mogelijk uw bestelling te leveren met een wagen uit ons eigen wagenpark. Deze zijn voorzien van een laadkraan waardoor een heftruck niet nodig is om uw levering uit de wagen te tillen. Dit verspoedigt de levering, omdat wij niet van derden afhankelijk zijn. Wij voeren ook graag de installatie voor u uit.

Service en support

Service en kwaliteit staan bij ons voorop. Dat ervaart u zowel voor, tijdens als na de levering van onze oplossingen en producten. Wij luisteren naar uw vraag, bedenken een oplossing en gaan aan de slag. Maar daar blijft het niet alleen bij... Ook na de installatie helpen wij u met het onderhoud van het systeem. Wij staan voor u klaar!

Wij bedenken, ontwerpen, programmeren en produceren alles zelf. Op deze manier kunnen wij snel en geheel naar uw wens leveren.

Flexibel en snel

Verhuur

Ook hebben we een groot aantal transportbanden, oppotmachines, stickermachines, dozentapers en toebehoren te huur. De gehuurde producten kunnen bij u bezorgd en afgesteld worden door onze kundige chauffeurs. Zij zullen ook de werking duidelijk uitleggen zodat u er direct mee aan de slag kan. Lees hier meer