Fulltime

Allround monteur

Ben jij een enthousiaste technicus die graag de handen uit de mouwen steekt? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons gedreven team in het bruisende Westland!

Jij

Wat ga je doen?

Als Allround Monteur op onze afdelingen ben jij verantwoordelijk voor het vakkundig in elkaar zetten van onze producten. In onze werkplaats in De Lier werk je samen met collega’s aan onder andere het assembleren van complete transportbanden en grotere machines aan de hand van technische tekeningen. Je bent regelmatig op pad naar onze klanten voor installatie en je bent allround inzetbaar op onze afdelingen service, projecten, assemblage en productie. Bij Martin Stolze produceren we bijna alle onderdelen zelf, waardoor er een brede kennis en expertise is binnen ons team.

Wie zoeken wij?
 • Mbo-opleiding richting werktuigbouwkunde of een andere technische achtergrond.
 • Oplossingsgericht en hands-on mentaliteit.
 • Een positieve en klantgerichte instelling.
Verstuur je sollicitatiebrief

  Wij

  Wat bieden wij?

  Bij Martin Stolze bieden we een stimulerende werkomgeving waarin je kunt groeien en je gewaardeerd wordt. We zijn een hecht team dat samenwerkt en kennis deelt. Onze organisatie is dynamisch en constant in beweging, net als onze klanten. We streven naar verbetering en kwaliteit en bieden jou de kans om jezelf verder te ontwikkelen en mee te groeien met ons bedrijf.

  • Een platte organisatie waarin collega's voor elkaar klaarstaan.
  • Samenwerking binnen een gezellig en gedreven team met veel ervaring, enthousiasme en vakkennis.
  • Een omgeving waarin jouw mening wordt gewaardeerd en waarin je de kans krijgt om verbeteringen aan te brengen.
  • Een persoonlijk ontwikkelingsplan waarin we samen kijken naar doelen, opleidingen en persoonlijke groei.
  • De kans om jezelf verder te ontwikkelen en mee te groeien met ons bedrijf.
  Wie zijn wij?

  Martin Stolze levert al meer dan 30 jaar oplossingen aan klanten in de tuinbouw, distributie en verpakkingsindustrie. Onze transport- en rollerbanden van topkwaliteit zorgen ervoor dat onze klanten hun producten efficiënt kunnen transporteren. We combineren standaard bouwblokken met maatwerkoplossingen en maken gebruik van besturingstechniek en andere slimme technologieën. Onze machines verminderen repetitief werk voor onze klanten, en we bouwen ze met Nederlandse materialen en partners voor constante kwaliteit.

  Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag bij Martin Stolze? Aarzel dan niet langer en stuur je CV naar vacature@martinstolze.nl. We kijken uit naar je sollicitatie en ontmoeten je graag voor een persoonlijk gesprek!

  Voor vragen over de functie of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Sophie via 0174 219098.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. De desondanks  toegestuurde profielen door bemiddelingsbureaus zullen niet in behandeling worden genomen.

  Wilt u meer informatie?
  Wij nemen graag contact met u op.