Fulltime

Assemblage monteur

Voel je pas voldoening als de diverse onderdelen perfect in elkaar passen en resulteren in een optimaal functionerende transportband? Dan ben jij wellicht de enthousiaste vakman/vakvrouw die we zoeken!

Jij

Wat ga je doen?

Als Assemblage monteur op de afdeling transportbandenbouw draag jij samen met je collega’s de verantwoordelijkheid voor het vakkundig samenstellen van transportbanden. In de werkplaats in De Lier assembleer je, aan de hand van tekeningen en instructies, complete transportbanden. Je test of de transportbanden functioneel en technisch aan de kwaliteitseisen voldoen en bespreekt je bevindingen met de teamleider. Technische uitdagingen ga jij graag aan en je bent pas tevreden als de verschillende onderdelen een werkzame transportband vormen. Bijna alle componenten van onze transportbanden komen uit eigen productie waardoor er een breed draagvlak is voor onze transportbanden onder het complete team.

Verstuur je sollicitatiebrief

  Wij

  Wat bieden wij?

  Wij zijn gevestigd in Het Westland (De Lier) en bieden je een omgeving waarin je kunt leren, je kunt ontwikkelen en waarin je gewaardeerd wordt. We zijn fanatiek in ons werk en daarom kritisch naar elkaar. We kunnen dit ook zijn omdat collegialiteit en samenwerken nooit ter discussie staan. Snel schakelen en korte lijntjes, daar houden we van omdat we zo de meeste tijd kunnen besteden aan onze klanten. Net als onze klanten (en hun processen) zijn wij zelf ook constant in beweging. Krijg je energie van verbeteren, ben je trots op je werk en de kwaliteit die je levert en ben je op zoek naar een omgeving die energie geeft: kom bij ons werken en sluit je aan bij ons avontuur.

  Wie zijn wij?

  Al ruim 30 jaar leveren wij, Martin Stolze, oplossingen aan onze klanten in de tuinbouw, distributie en verpakkingsindustrie. Onze transport- en rollerbanden zijn van zeer hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat onze klanten hun planten, groenten, dozen makkelijk en snel van A naar B kunnen transporteren.
  We combineren hierin vaste bouwblokken met zelf uitgedachte en getekende maatwerk oplossingen en maken hier met behulp van besturingstechniek en andere slimme technologie totaaloplossingen van. Deze leveren we uit aan klanten over de hele wereld, internationaal vaak met behulp van lokale partners. Daarnaast bouwen wij machines die ervoor zorgen dat er minder repetitief werk overblijft voor onze klanten. We bouwen deze oplossingen zelf en met Nederlandse materialen en partners waardoor de kwaliteit constant en uitstekend is.

  Wat mag je van ons verwachten?
  • Een platte no nonsense organisatie waar collega’s voor elkaar klaar staan.
  • Samenwerken binnen een gezellig en gedreven team met veel ervaring, enthousiasme en vakkennis.
  • Een omgeving waar je mening wordt gewaardeerd en waarin je de kans krijgt zaken te verbeteren.
  • Een persoonlijk plan waarin samen gekeken wordt naar doelen, opleidingen en persoonlijke groei.
  • De kans om jezelf verder te ontwikkelen en mee te groeien met ons bedrijf.
  Wie zoeken wij?
  • Mbo-opleiding richting werktuigbouwkunde.
  • Oplossingsgericht.
  • Een aanpakkers/hands-on mentaliteit.
  • Je hebt een positieve en klantgerichte instelling.

  Ben je enthousiast geworden en ga je graag aan de slag als Assemblage monteur?  Wacht niet langer en mail je CV naar vacature@martinstolze.nl. We kijken uit naar je bericht en maken graag kennis met je in een persoonlijk gesprek!

  Heb je vragen over de functie of over de sollicitatieprocedure, neem graag contact op met Yvonne de Vries 0174 21 90 98

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. De desondanks  toegestuurde profielen door bemiddelingsbureaus zullen niet in behandeling worden genomen.

  Wilt u meer informatie?
  Wij nemen graag contact met u op.