Fulltime

Expeditie medewerker

Als expeditie medewerker ben jij de drijvende kracht achter onze expeditieafdeling. Hier krijg je de kans om je operationele talenten te laten zien terwijl je een belangrijke rol speelt in het dagelijkse reilen en zeilen van ons bedrijf.

Jij

Wat ga je doen?

Als expeditie medewerker houd jij je bezig met de dagelijkse operaties op onze expeditieafdeling. Dit omvat het plannen van de dagelijkse werkzaamheden, zorgen voor een efficiënte interne productie stroom tussen de diverse afdelingen, het coördineren van exportdocumentatie en het verzorgen en controleren van vrachtdocumenten in samenwerking met ons bedrijfsbureau. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat goederen tijdig gereed zijn voor verzending en handel je balieafgiftes en externe ontvangsten correct af, waarbij je ervoor zorgt dat alles nauwkeurig wordt geregistreerd in ons ERP-systeem.

Wat wij van jou verwachten:
 • Je bent praktisch ingesteld en werkt nauwkeurig en doelgericht.
 • Ervaring met computersystemen, bij voorkeur ERP, is essentieel gezien het belang van administratieve taken.
 • Het bezit van een heftruckcertificaat is een pluspunt, maar als je deze nog niet hebt, ben je bereid om deze te behalen.
 • Goede communicatieve vaardigheden zijn cruciaal.
 • Het beheersen van zowel de Nederlandse als Engelse taal is belangrijk om onze klanten goed te kunnen bedienen.
 • Enige affiniteit met technische producten en productieomgevingen is handig, net als bekendheid met onze branche.
Verstuur je sollicitatiebrief

  Wij

  Wat bieden wij?

  Bij Martin Stolze bieden we een stimulerende werkomgeving waarin je kunt groeien en je gewaardeerd wordt. We zijn een hecht team dat samenwerkt en kennis deelt. Onze organisatie is dynamisch en constant in beweging, net als onze klanten. We streven naar verbetering en kwaliteit en bieden jou de kans om jezelf verder te ontwikkelen en mee te groeien met ons bedrijf.

  • Een platte organisatie waarin collega's voor elkaar klaarstaan.
  • Samenwerking binnen een gezellig en gedreven team met veel ervaring, enthousiasme en vakkennis.
  • Een omgeving waarin jouw mening wordt gewaardeerd en waarin je de kans krijgt om verbeteringen aan te brengen.
  • Een persoonlijk ontwikkelingsplan waarin we samen kijken naar doelen, opleidingen en persoonlijke groei.
  • De kans om jezelf verder te ontwikkelen en mee te groeien met ons bedrijf.
  Wie zijn wij?

  Martin Stolze levert al meer dan 30 jaar oplossingen aan klanten in de tuinbouw, distributie en verpakkingsindustrie. Onze transport- en rollerbanden van topkwaliteit zorgen ervoor dat onze klanten hun producten efficiënt kunnen transporteren. We combineren standaard bouwblokken met maatwerkoplossingen en maken gebruik van besturingstechniek en andere slimme technologieën. Onze machines verminderen repetitief werk voor onze klanten, en we bouwen ze met Nederlandse materialen en partners voor constante kwaliteit.

  Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag bij Martin Stolze? Aarzel dan niet langer en stuur je CV naar vacature@martinstolze.nl. We kijken uit naar je sollicitatie en ontmoeten je graag voor een persoonlijk gesprek!

  Voor vragen over de functie of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Sophie via 0174-21 90 98.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. De desondanks toegestuurde profielen door bemiddelingsbureaus zullen niet in behandeling worden genomen.

   

  Wilt u meer informatie?
  Wij nemen graag contact met u op.