Fulltime

Mechanical Engineer

Ben jij de Engineer die graag onderdeel wil zijn van een vooruitstrevend team? Houd je je graag bezig met innovatieve projecten? Wij bieden een unieke kans om deel uit te maken van ons gepassioneerd team, waar innovatie en creativiteit samenkomen. Als Mechanical Engineer ben je de drijvende kracht achter de ontwikkeling en uitwerking van onze transportsystemen en machines.

Jij

Wat ga je doen?

In deze rol ga je aan de slag met boeiende en gevarieerde projecten. Jouw verantwoordelijkheid strekt zich uit tot de engineering van machines en transportsystemen voordat deze de productie in gaan. Je hebt het talent om constructies tot in detail uit te werken, terwijl je het overzicht behoudt over de gehele machinelijn en robotsystemen. Voor terugkerende oplossingen creëer je een standaard “lego blok” die keer op keer toegepast kan worden. Voor de realisatie van klant specifieke projecten zal er bij ieder project een beroep worden gedaan op je creativiteit en inventiviteit.

Van eenvoudige oplossingen tot klant specifieke technologische uitdagingen. Jij bent er klaar voor!

Verstuur je sollicitatiebrief

  Wij

  Wat bieden wij?

  Wij zijn gevestigd in Het Westland (De Lier) en bieden je een omgeving waarin je kunt leren, je kunt ontwikkelen en waarin je gewaardeerd wordt. We zijn fanatiek in ons werk en daarom kritisch naar elkaar. We kunnen dit ook zijn omdat collegialiteit en samenwerken nooit ter discussie staan. Snel schakelen en korte lijntjes, daar houden we van omdat we zo de meeste tijd kunnen besteden aan onze klanten. Net als onze klanten (en hun processen) zijn wij zelf ook constant in beweging. Krijg je energie van verbeteren, ben je trots op je werk en de kwaliteit die je levert en ben je op zoek naar een omgeving die energie geeft: kom bij ons werken en sluit je aan bij ons avontuur.

  Wie zijn wij?

  Al ruim 30 jaar leveren wij, Martin Stolze, oplossingen aan onze klanten in de tuinbouw, distributie en verpakkingsindustrie. Onze transport- en rollerbanden zijn van zeer hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat onze klanten hun planten, groenten, dozen makkelijk en snel van A naar B kunnen transporteren.
  We combineren hierin vaste bouwblokken met zelf uitgedachte en getekende maatwerk oplossingen en maken hier met behulp van besturingstechniek en andere slimme technologie totaaloplossingen van. Deze leveren we uit aan klanten over de hele wereld, internationaal vaak met behulp van lokale partners. Daarnaast bouwen wij machines die ervoor zorgen dat er minder repetitief werk overblijft voor onze klanten. We bouwen deze oplossingen zelf en met Nederlandse materialen en partners waardoor de kwaliteit constant en uitstekend is.

  Wat mag je van ons verwachten?
  • Een platte no nonsense organisatie waar collega’s voor elkaar klaar staan.
  • Samenwerken binnen een gezellig en gedreven team van experts met een passie voor innovatie.
  • Een omgeving waar je mening wordt gewaardeerd en waarin je de kans krijgt zaken te verbeteren.
  • Een persoonlijk plan waarin samen gekeken wordt naar doelen, opleidingen en persoonlijke groei.
  • De kans om jezelf verder te ontwikkelen en mee te groeien met ons bedrijf.
  Wie zoeken wij?

  Wij zoeken slimme aanpakkers die van hard werken houden en die tegelijkertijd in staat zijn zaken te verbeteren en te optimaliseren.

  • Je hebt een afgeronde opleiding in werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.
  • Ervaring met gedetailleerde constructie-uitwerking.
  • Creatief denkvermogen en probleemoplossend vermogen.
  • Bereid om in een dynamische omgeving te werken.

  Ben je enthousiast geworden en ga je graag aan de slag als Mechanical Engineer?  Wacht niet langer en mail je CV naar vacature@martinstolze.nl. We kijken uit naar je bericht en maken graag kennis met je in een persoonlijk gesprek!

  Heb je vragen over de functie of over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Yvonne de Vries 0174 219098

  Wilt u meer informatie?
  Wij nemen graag contact met u op.