Fulltime

Mechanical Engineer

Ben jij een technisch talent dat gedreven wordt door innovatie en creativiteit? Heb je een passie voor het ontwerpen en tekenen van machines en transportsystemen? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons vooruitstrevende team bij Martin Stolze!

 

Jij

Wat ga je bij ons doen?

Als Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en de ontwikkeling van onze hoogwaardige transportsystemen en machines. Je werkt aan uitdagende projecten waarbij je gedetailleerde constructies uitwerkt en tegelijkertijd het overzicht behoudt over het gehele productieproces. Je zet standaard "lego blokken" op voor terugkerende oplossingen en gaat creatieve uitdagingen aan bij klantspecifieke projecten. Van eenvoudige oplossingen tot complexe technologische vraagstukken, jij bent er klaar voor!

Verstuur je sollicitatiebrief

  Wij

  Wie zoeken wij?
  • Wij zoeken slimme aanpakkers die van een uitdaging houden en tegelijkertijd in staat zijn om processen te optimaliseren.
  • Je hebt een afgeronde opleiding in werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.
  • Ervaring met gedetailleerde constructie-uitwerking is een pré.
  • Je beschikt over creatief denkvermogen en probleemoplossend vermogen.
  • Je bent bereid om te werken in een dynamische omgeving.
  • Je bent fulltime inzetbaar.
  Wat bieden wij?

  Bij Martin Stolze bieden we een stimulerende omgeving waarin je kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen. We zijn gevestigd in Het Westland (De Lier) en werken als een hecht en gepassioneerd team. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door collegialiteit, samenwerking en een constante drive om te verbeteren. We bieden een persoonlijk ontwikkelingsplan, waarin we samen kijken naar jouw doelen, opleidingsmogelijkheden en persoonlijke groei.

  Wat mag je van ons verwachten?
  • Een platte organisatie waarin collega's voor elkaar klaarstaan.
  • Samenwerking binnen een gedreven team van experts met een passie voor innovatie.
  • Een omgeving waarin jouw mening wordt gewaardeerd en waarin je de kans krijgt om zaken te verbeteren.
  • Een persoonlijk ontwikkelingsplan met aandacht voor jouw doelen en groei.
  • De kans om jezelf verder te ontwikkelen en mee te groeien met ons bedrijf.
  Wie zijn wij?

  Martin Stolze levert al meer dan 30 jaar oplossingen aan klanten in de tuinbouw, distributie en verpakkingsindustrie. Onze transport- en rollerbanden van topkwaliteit zorgen ervoor dat onze klanten hun producten efficiënt kunnen transporteren. We combineren standaard bouwblokken met maatwerkoplossingen en maken gebruik van besturingstechniek en andere slimme technologieën. Onze machines verminderen repetitief werk voor onze klanten, en we bouwen ze met Nederlandse materialen en partners voor constante kwaliteit.

  Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag als Mechanical Engineer bij Martin Stolze? Aarzel dan niet langer en stuur je CV naar vacature@martinstolze.nl. We kijken uit naar je sollicitatie en ontmoeten je graag voor een persoonlijk gesprek!

  Voor vragen over de functie of over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Sophie via 0174 219098.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. De desondanks  toegestuurde profielen door bemiddelingsbureaus zullen niet in behandeling worden genomen.

  Wilt u meer informatie?
  Wij nemen graag contact met u op.