Fulltime

Projectmonteur

Ben jij de communicatieve techneut die wij zoeken? Zorg jij dat alles bij onze klanten op rolletjes verloopt?
Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die samen met ons de impact bij onze klanten verder weten te vergroten.

Jij

Wat ga je doen?

Als Projectmonteur ga jij je bezighouden met de installatie van transportsystemen bij onze klanten in binnen en buitenland. Dit kan zijn het installeren van een transportbandensysteem bij een plantenkwekerij, een verpakkingslijn voor groente maar ook bijvoorbeeld een distributiesysteem voor witgoed. Samen met je collega’s van het projectenteam zorg je dat onze systemen werkbaar worden opgeleverd bij de klant, zowel elektrisch als mechanisch.

Wat bieden wij?

Wij zijn gevestigd in Het Westland (De Lier) en bieden je een omgeving waarin je kunt leren, je kunt ontwikkelen en waarin je gewaardeerd wordt. We zijn fanatiek in ons werk en daarom kritisch naar elkaar. We kunnen dit ook zijn omdat collegialiteit en samenwerken nooit ter discussie staan. Snel schakelen en korte lijntjes, daar houden we van omdat we zo de meeste tijd kunnen besteden aan onze klanten. Net als onze klanten (en hun processen) zijn wij zelf ook constant in beweging. Krijg je energie van verbeteren, ben je trots op je werk en de kwaliteit die je levert en ben je op zoek naar een omgeving die energie geeft: kom bij ons werken en sluit je aan bij ons avontuur.

Verstuur je sollicitatiebrief

  Wij

  Wie zijn wij?

  Al ruim 30 jaar leveren wij, Martin Stolze, oplossingen aan onze klanten in de tuinbouw, distributie en verpakkingsindustrie. Onze transport- en rollerbanden zijn van zeer hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat onze klanten hun planten, groenten, dozen makkelijk en snel van A naar B kunnen transporteren.
  We combineren hierin vaste bouwblokken met zelf uitgedachte en getekende maatwerk oplossingen en maken hier met behulp van besturingstechniek en andere slimme technologie totaaloplossingen van. Deze leveren we uit aan klanten over de hele wereld, internationaal vaak met behulp van lokale partners. Daarnaast bouwen wij machines die ervoor zorgen dat er minder repetitief werk overblijft voor onze klanten. We bouwen deze oplossingen zelf en met Nederlandse materialen en partners waardoor de kwaliteit constant en uitstekend is.

  Wat mag je van ons verwachten?
  • Een platte no-nonsense organisatie waar collega’s voor elkaar klaar staan.
  • Samenwerken binnen een hecht team met projectmonteurs en projectleiders.
  • Een omgeving waar je mening wordt gewaardeerd en waarin je de kans krijgt zaken te verbeteren.
  • Een persoonlijk plan waarin samen gekeken wordt naar doelen, opleidingen en persoonlijke groei.
  • De kans om jezelf verder te ontwikkelen en mee te groeien met ons bedrijf.
  Wie zoeken wij?

  Wij zoeken slimme aanpakkers die van hard werken houden en die tegelijkertijd in staat zijn zaken te verbeteren en te optimaliseren.

  • Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding richting elektrotechniek, werktuigbouwkunde, mechatronica of een soortgelijke richting.
  • Interesse in tuinbouw.
  • Oplossingsgericht
  • Communicatief

  Ben je enthousiast geworden en ga je graag aan de slag als Projectmonteur?  Wacht niet langer en mail je CV naar vacature@martinstolze.nl. We kijken uit naar je bericht en maken graag kennis met je in een persoonlijk gesprek!

  Heb je vragen over de functie of over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Yvonne de Vries 0174 21 90 98

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. De desondanks  toegestuurde profielen door bemiddelingsbureaus zullen niet in behandeling worden genomen.

   

  Wilt u meer informatie?
  Wij nemen graag contact met u op.