Fulltime

Senior Sales Representative

Ben jij een gedreven sales professional met een passie voor het uitbouwen van internationale relaties? Heb je een sterke technische achtergrond en een ongeëvenaarde drive om nieuwe markten te veroveren? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons dynamische team!

Jij

Wat ga je bij ons doen?

Als Senior Sales Representative ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden van ons klantenbestand, zowel binnen Nederland als daarbuiten. Je gaat actief op zoek naar nieuwe zakelijke kansen en bouwt sterke relaties op met dealers en partners. Je krijgt de kans om zelfstandig projecten op te nemen en uit te werken, terwijl je tegelijkertijd een waardevolle aanvulling vormt op ons team. Jouw inzet is cruciaal voor het realiseren van onze groeidoelstellingen en het versterken van onze positie in de markt.

Functievereisten:
 • Minimaal 10 jaar ervaring in sales, bij voorkeur in een technische omgeving.
 • Uitstekende beheersing van de Engelse taal, kennis van het Duits is een pré.
 • Bereidheid om landelijk te reizen en internationaal te werken.
 • Sterke communicatieve vaardigheden en de mentaliteit van iemand uit het Westland: hands-on, proactief en samenwerkingsgericht.
 • Ervaring met zowel koude als warme sales.
 • In staat om intensief contact te onderhouden met dealers en partners.
 • Flexibel en in staat om zelfstandig te werken, maar ook een waardevolle sparringpartner binnen het team.
Verstuur je sollicitatiebrief

  Wij

  Wat bieden wij:
  • Een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische werkomgeving.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Een gezellig en hecht team van 5 gepassioneerde professionals.
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken.
  • De kans om bij te dragen aan de groei van ons bedrijf en internationale successen te behalen.
  Wie zijn wij?

  Martin Stolze levert al meer dan 30 jaar oplossingen aan klanten in de tuinbouw, distributie en verpakkingsindustrie. Onze transport- en rollerbanden van topkwaliteit zorgen ervoor dat onze klanten hun producten efficiënt kunnen transporteren. We combineren standaard bouwblokken met maatwerkoplossingen en maken gebruik van besturingstechniek en andere slimme technologieën. Onze machines verminderen repetitief werk voor onze klanten, en we bouwen ze met Nederlandse materialen en partners voor constante kwaliteit.

  Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag bij Martin Stolze? Aarzel dan niet langer en stuur je CV naar vacature@martinstolze.nl. We kijken uit naar je sollicitatie en ontmoeten je graag voor een persoonlijk gesprek!

  Voor vragen over de functie of de sollicitatieprocedure, kun je contact opnemen met Sophie via 0174-21 90 98

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. De desondanks  toegestuurde profielen door bemiddelingsbureaus zullen niet in behandeling worden genomen.

  Wilt u meer informatie?
  Wij nemen graag contact met u op.