Fulltime

Teamleider assemblage

Wil jij jouw leiderschapskwaliteiten inzetten in een technische omgeving en een ervaren team naar nieuwe hoogtes brengen? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Als Teamleider Assemblage ben jij de drijvende kracht achter onze afdelingen. Kom ons team versterken en maak deel uit van ons groeiende bedrijf.

Jij

Wat ga je doen?

Als Teamleider Assemblage geef je leiding aan een team van 7 tot 10 ervaren monteurs. Je bent verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling assemblage. Met jouw sterke leiderschap zorg je ervoor dat onze afdelingen met de hoogste kwaliteit en binnen de gestelde deadlines produceren. Je plant en coördineert de werkzaamheden, houdt toezicht op de kwaliteit en kwantiteit van de assemblage, en zorgt voor een goede communicatie en samenwerking binnen het team en met andere afdelingen. Daarnaast ben je continu bezig met het verbeteren van onze processen en het coachen en ontwikkelen van je teamleden.

Wat wij verwachten van een teamleider assemblage? Voornamelijk dat je in staat bent om aan en bij te sturen op de complexiteit van het eindproduct. Machines hebben vaak een lange doorlooptijd, wat flexibiliteit in planning vereist. Dit omvat het toewijzen van bekwaam personeel en het afstemmen van machinecomponenten.

Wie zoeken wij?
 • Je bent in het bezit van MBO+ werk- en denkniveau.
 • Ervaring met het aansturen van teams en het plannen van werkzaamheden.
 • Goede communicatieve vaardigheden en een positieve en coachende instelling.
 • Ervaring met computersystemen, bij voorkeur ERP.
 • Affiniteit met techniek en een productieomgeving is een pré.
Verstuur je sollicitatiebrief

  Wij

  Wat bieden wij?

  Bij Martin Stolze bieden we een stimulerende werkomgeving waarin jouw ontwikkeling en bijdrage worden gewaardeerd. We zijn een hecht team dat samenwerkt en elkaar ondersteunt. Je krijgt de kans om mee te groeien met ons bedrijf en jezelf verder te ontwikkelen door middel van trainingen en persoonlijke begeleiding.

  • Een inspirerende werkomgeving met een gezellig en gedreven team.
  • Ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.
  • Een persoonlijk ontwikkelingsplan waarin we samen kijken naar jouw doelen en groei.
  • Een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.
  Wie zijn wij?

  Martin Stolze levert al meer dan 30 jaar oplossingen aan klanten in de tuinbouw, distributie en verpakkingsindustrie. Onze transport- en rollerbanden van topkwaliteit zorgen ervoor dat onze klanten hun producten efficiënt kunnen transporteren. We combineren standaard bouwblokken met maatwerkoplossingen en maken gebruik van besturingstechniek en andere slimme technologieën. Onze machines verminderen repetitief werk voor onze klanten, en we bouwen ze met Nederlandse materialen en partners voor constante kwaliteit.

  Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag bij Martin Stolze? Aarzel dan niet langer en stuur je CV naar vacature@martinstolze.nl. We kijken uit naar je sollicitatie en ontmoeten je graag voor een persoonlijk gesprek!

  Voor vragen over de functie of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Sophie via 0174 219098.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. De desondanks toegestuurde profielen door bemiddelingsbureaus zullen niet in behandeling worden genomen.

  Wilt u meer informatie?
  Wij nemen graag contact met u op.