Fulltime

Teamleider assemblage

Ben jij een gedreven leider met een technische achtergrond en ervaring in het aansturen van teams? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Als Teamleider assemblage draag jij de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse leiding van de afdeling transportbandenbouw. Wil jij werken met een ervaren team binnen een groeiend bedrijf, dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet.

Jij

Wat ga je doen?

Als Teamleider assemblage geef je dagelijks sturing aan het transportbandenbouwteam.

Je staat stevig in je schoenen, handelt vanuit een helicopterview en bent aanwezig op de werkvloer. Jij bent de drijvende kracht achter het soepel laten verlopen van de werkzaamheden van het transportbandenbouwteam. Je ziet toe op de levertijd, kwaliteit en kwantiteit van onze transportbanden. Je bent verantwoordelijk voor de personeelsplanning op jouw afdeling en zorgt voor commitment van je team door middel van structureel (werk)overleg.

Je bent dagelijks in contact met diverse afdelingen binnen de organisatie om een vlotte samenwerking te waarborgen. Belangrijk in deze functie is zorgen dat het assemblage proces van onze transportbanden efficiënt verloopt, jij speelt een belangrijke rol in het meedenken en uitvoeren van verbeteringen.

Wat bieden wij?

Wij zijn gevestigd in Het Westland (De Lier) en bieden je een omgeving waarin je kunt leren, je kunt ontwikkelen en waarin je gewaardeerd wordt. We zijn fanatiek in ons werk en daarom kritisch naar elkaar. We kunnen dit ook zijn omdat collegialiteit en samenwerken nooit ter discussie staan. Snel schakelen en korte lijntjes, daar houden we van omdat we zo de meeste tijd kunnen besteden aan onze klanten. Net als onze klanten (en hun processen) zijn wij zelf ook constant in beweging. Krijg je energie van verbeteren, ben je trots op je werk en de kwaliteit die je levert en ben je op zoek naar een omgeving die energie geeft: kom bij ons werken en sluit je aan bij ons avontuur.

Verstuur je sollicitatiebrief

  Wij

  Wie zijn wij?

  Al ruim 30 jaar leveren wij, Martin Stolze, oplossingen aan onze klanten in de tuinbouw, distributie en verpakkingsindustrie. Onze transport- en rollerbanden zijn van zeer hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat onze klanten hun planten, groenten, dozen makkelijk en snel van A naar B kunnen transporteren.
  We combineren hierin vaste bouwblokken met zelf uitgedachte en getekende maatwerk oplossingen en maken hier met behulp van besturingstechniek en andere slimme technologie totaaloplossingen van. Deze leveren we uit aan klanten over de hele wereld, internationaal vaak met behulp van lokale partners. Daarnaast bouwen wij machines die ervoor zorgen dat er minder repetitief werk overblijft voor onze klanten. We bouwen deze oplossingen zelf en met Nederlandse materialen en partners waardoor de kwaliteit constant en uitstekend is.


  Wat mag je van ons verwachten?
  • Een platte no-nonsense organisatie waar collega’s voor elkaar klaar staan.
  • Samenwerken binnen een gezellig en gedreven team met veel ervaring, enthousiasme en vakkennis.
  • Een omgeving waar je mening wordt gewaardeerd en waarin je de kans krijgt zaken te verbeteren.
  • Een persoonlijk plan waarin samen gekeken wordt naar doelen, opleidingen en persoonlijke groei.
  • De kans om jezelf verder te ontwikkelen en mee te groeien met ons bedrijf.
  Wie zoeken wij?
  • Mbo+ werk- en denkniveau.
  • Je bent van nature enthousiast en vindt het leuk om je team te begeleiden.
  • Je hebt leidinggevende kwaliteiten en je beschikt over goede contactuele eigenschappen.
  • Omdat administratie een belangrijk onderdeel is van de werkzaamheden is ervaring met computersystemen een must, bij voorkeur ERP.
  • Affiniteit met technische producten en een productieomgeving is wel handig. Hetzelfde geldt voor de branche waarin we actief zijn.

  Ben je enthousiast geworden en ga je graag aan de slag als teamleider assemblage?  Wacht niet langer en mail je CV naar vacature@martinstolze.nl. We kijken uit naar je bericht en maken graag kennis met je in een persoonlijk gesprek!

  Heb je vragen over de functie of over de sollicitatieprocedure, neem graag contact op met Yvonne de Vries 0174 21 90 98

   Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. De desondanks  toegestuurde profielen door bemiddelingsbureaus zullen niet in behandeling worden genomen.

  Wilt u meer informatie?
  Wij nemen graag contact met u op.