Lokale tijd 13:24

Eenvoudig en snel

Voor elk bedrijf is het van groot belang om de kosten van personeel en diverse handelingen te beperken. Intern transport is vaak een grote kostenpost, en dus een bedrijfsonderdeel waar veel op bespaard kan worden. Martin Stolze helpt u hiermee door het leveren van standaard- en maatwerk transportbanden.

Wellicht heeft u een machine of set transportbanden jaarlijks maar een korte periode nodig. De aanschafkosten zijn dan te hoog, maar het gebruik van de machines levert wel veel op; in dat geval kunt u bij onze afdeling verhuur terecht.
We hebben een groot aantal transportbanden, oppotmachines, stickermachines, dozentapers en toebehoren te huur. De gehuurde producten kunnen bij u bezorgd en afgesteld worden door onze kundige chauffeurs. Zij zullen ook de werking duidelijk uitleggen, zodat u er direct mee aan de slag kan.

Neem voor meer informatie contact op met onze verhuur afdeling via 0174219096 of verhuur@martinstolze.nl.

Transportbanden nodig?

Uitzetten, rapen, stokken, sorteren van planten, afvoeren van oude gewassen in pot of steenwolmat? Onze EasyMax™ transportbanden zijn uiteraard ook zonder oppotmachine te huur. De EasyMax™ transportbanden zijn er in een vaste en een variabele snelheid in de breedtes 17 cm en 25 cm.

Huren is mogelijk voor elk gewenst termijn, al vanaf 1 dag!

Rollenbanen

Ook voor het huren van rollenbanen bent u bij Martin Stolze aan het juiste adres. Onze rollenbanen zijn er in lengtes van 3 en 4 meter en een breedte van 40 cm. Ideaal voor het transporteren van dozen, kisten en trays.

Bekijk hier welke producten we nog meer in de verhuur hebben >

 

Algemene Voorwaarden Martin Stolze Verhuur B.V. >