Martin Stolze gaat hernieuwde samenwerking aan met AgriNomix in USA

22 januari 2020

Martin Stolze is verheugd aan te kondigen dat zij, met ingang van januari 2020, een vernieuwde samenwerking aangaat met AgriNomix in de USA. AgriNomix is nu geprefereerde dealer voor Martin Stolze in de USA en Canada.

Als een toonaangevende leverancier voor de Noord-Amerikaanse tuinbouwsector helpt AgriNomix, sinds 1994, telers om uitdagingen aan te gaan met innovatieve en kostenefficiënte automatiseringsoplossingen.

Martin Stolze heeft zich sinds 1991 ontwikkeld tot een totaalleverancier voor de automatisering van intern transport. In de eigen werkplaats worden onder andere transportbanden, oppotmachinesafstrooimachines, rollenbanen en stickermachines geproduceerd. De producten kunt u combineren en voorzien van een complete aansturing.

Beide bedrijven hebben vertrouwen in de samenwerking. Door de gezamenlijke ervaring kunnen zij de klanten in de USA een kwalitatief hoogwaardige oplossing op maat bieden. Tegen een gunstige prijs- kwaliteitverhouding vanuit een verkoop- en service adres in de eigen regio.

Wilt u meer informatie?
Wij nemen graag contact met u op.