Lokale tijd 12:48

Projecten

Complete oplossingen

Martin Stolze staat al sinds 1991 voor service en kwaliteit in intern transport. In onze eigen werkplaats produceren wij onder andere transportbanden, bufferbanden, hoofdbanden, oppotmachines, rollenbanen, watergeefstations, kettingen potvorken, grondtransportbanden en toebehoren. Deze verschillende systemen kunnen worden gecombineerd en voorzien van een complete aansturing. Wij helpen u graag met het begeleiden en uitvoeren van uw complete project.
Bent u benieuwd naar onze opgeleverde projecten? Op deze pagina kunt u een greep uit onze opgeleverde projecten bekijken. Heeft u hier vragen over of wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Stolze
Oppotmachine 3030

11 mei 2020 Isa Tasveren: “De oppotmachine type 3030 is een zeer betrouwbare machine die exact doet waar wij naar op zoek waren”.

Meer weten

Uitbreiding transportbandensysteem

6 mei 2020 Kwekerij Kap-Tiegelaar heeft voor hun nieuwe locatie gekozen voor een transportbandensysteem van Martin Stolze b.v.. De nieuwe locatie ligt exact achter de bestaande kwekerij wat aansluiting op het huidige transportbandensysteem mogelijk maakt.

Meer weten

Rollenbaanbuffer

11 oktober 2019 Voor het efficiënt samenstellen van orders is bij deze klant, marktleider in Oriëntaalse sierteeltproducten, een rollenbaanbuffer geïnstalleerd.

Meer weten

Werkstations voor preparatie van Amaryllis bollen

6 augustus 2019 Voor het prepareren van, voornamelijk Amaryllis-bollen voor het No Water Flowers concept zijn hebben we bij deze klant drie werkstations met elk acht werkplekken gerealiseerd.

Meer weten

Hoogte sorteersysteem

21 juni 2019 Met minder personeel meer werk verrichten, dat is nu mogelijk met ons hoogte sorteer buffersysteem. Dit mobiele systeem met automatische hoogtemeter, om potplanten op hoogte te sorteren en afleveren, heeft Martin Stolze ontworpen en geproduceerd voor Kwekerij Kap-Tiegelaar.

Meer weten

Bufferband

20 december 2018 Voor deze klant is een bufferband, waar potplanten op verzameld worden, gerealiseerd. Een bufferband wordt toegepast om grote aantallen potten te verzamelen en te zorgen dat het afvoerproces ongestoord verloopt.

Meer weten

Rollenbaan buffersystemen

18 december 2018 Een (dag-)voorraad af te leveren planten, gesorteerd, overzichtelijk en binnen handbereik? Met een rollenbaanbuffer van Martin Stolze is dit haalbaar. Een mooi voorbeeld van een efficiënte rollenbaan buffer is het recent gerealiseerde project bij SV.CO.

Meer weten

Stoksteeksysteem

18 april 2016 In samenwerking met H.T. Verboom Transportsystemen hebben we een stoksteeksysteem geleverd aan Levoplant BV te Maasland.

Meer weten

Steksteeklijn

5 november 2015 Door de sterke groei is er besloten om de kassen uit te breiden met 4 ha en de steksteeklijn vol automatisch te laten verlopen om de werkzaamheden te vereenvoudigen.

Meer weten

Transportbanden-
systeem

18 januari 2015 Kwekerij Dijk van Dijk in De Lier heeft voor de afkweek van hortensia's gekozen voor een transportbandensysteem van Martin Stolze.

Meer weten

Verwerkingslijn

20 november 2014 Voor het efficiënt samenstellen van orders is bij deze klant een verwerkingslijn met brede buffertafels geïnstalleerd.

Meer weten

Buffersysteem

18 mei 2014 Voor deze klant hebben wij een buffersysteem voor potplanten gerealiseerd.

Meer weten

Inpaklijn

27 november 2013 Deze inpaklijn bestaat uit een buffertafel waarvan de planten door middel van fotocellen op aanvraag naar de werkplekken worden getransporteerd.

Meer weten

Een greep uit

onze klanten
Volg ons op: