Projecten

Complete oplossingen

Martin Stolze staat al sinds 1991 voor service en kwaliteit in intern transport. In onze eigen werkplaats produceren wij onder andere transportbanden, bufferbanden, hoofdbanden, oppotmachines, rollenbanen, watergeefstations, kettingen potvorken, grondtransportbanden en toebehoren. Deze verschillende systemen kunnen worden gecombineerd en voorzien van een complete aansturing. Wij helpen u graag met het begeleiden en uitvoeren van uw complete project.
Bent u benieuwd naar onze opgeleverde projecten? Op deze pagina kunt u een greep uit onze opgeleverde projecten bekijken. Heeft u hier vragen over of wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Verpakkingslijn voor puntpaprika’s

31 August 2021 Martin Stolze heeft bij Vergo Kwekerijen in België een inpaklijn geïnstalleerd waarmee de kweker puntpaprika's verpakt in puntzakken en flow pack.

Meer weten

Transportbandensysteem
Trofi Pack

15 July 2020 Trofi Pack is een dienstverlenend bedrijf voor het verpakken, ompakken, koelen en rijpen van groente en (tropisch) fruit. In het nieuwe bedrijfsgebouw in Den Hoorn (ZH) hebben ze gekozen voor Martin Stolze b.v. als leverancier en installateur voor een transportbandensysteem voor de aan- en afvoer van lege (kartonnen) verpakkingen.

Meer weten

Aanvoerlijn voor paprikadozen

16 May 2019 Voor deze klant hebben wij een ruimtebesparende en efficiënte aanvoerlijn voor paprikadozen gerealiseerd.

Meer weten

Inpaklijn

18 February 2019 De nieuwe efficiënte en ergonomische inpaklijn van Haluco is speciaal ontworpen en op maat gemaakt door Martin Stolze b.v. voor diverse werkzaamheden zoals het overpakken en het afwegen van groenten en fruit in kleinverpakking.

Meer weten

Inpaklijn

18 April 2016 Aan onze klant Pippel Bramen te Haaften hebben we een inpaklijn geleverd.

Meer weten

Inpaklijn trostomaten

18 April 2016 Bij deze klant hebben we een super efficiënte inpaklijn voor trostomaten geplaatst.

Meer weten

Multifunctionele verwerkingslijn

18 February 2015 In opdracht van New Vision Fruit uit De Lier heeft Martin Stolze b.v. een multifunctionele verwerkingslijn voor het verpakken en afwegen van druiven en tomaten gerealiseerd. 

Meer weten

Een greep uit

onze klanten
Volg ons op: