Projecten

Complete oplossingen

Martin Stolze staat al sinds 1991 voor service en kwaliteit in intern transport. In onze eigen werkplaats produceren wij onder andere transportbanden, bufferbanden, hoofdbanden, oppotmachines, rollenbanen, watergeefstations, kettingen potvorken, grondtransportbanden en toebehoren. Deze verschillende systemen kunnen worden gecombineerd en voorzien van een complete aansturing. Wij helpen u graag met het begeleiden en uitvoeren van uw complete project.
Bent u benieuwd naar onze opgeleverde projecten? Op deze pagina kunt u een greep uit onze opgeleverde projecten bekijken. Heeft u hier vragen over of wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Transportband voor de distributie van witgoed apparatuur

8 April 2021 Om de producten van Bemmel & Kroon ergonomisch naar en van de verdieping te transporteren heeft Martin Stolze deze transportband geïnstalleerd.

Meer weten

Rollenbaansysteem
Opti-flor

6 November 2020 Martin Stolze b.v. is er trots op om bij te mogen dragen aan het succes van Opti-flor. Middels een eenvoudig, maar efficiënt rollenbaan systeem voor de aanvoer van keramiek sierpotten en de afvoer van verpakte orchideeën.

Meer weten

Aanvoerlijn voor paprikadozen

16 May 2019 Voor deze klant hebben wij een ruimtebesparende en efficiënte aanvoerlijn voor paprikadozen gerealiseerd.

Meer weten

Inpaklijn

18 February 2019 De nieuwe efficiënte en ergonomische inpaklijn van Haluco is speciaal ontworpen en op maat gemaakt door Martin Stolze b.v. voor diverse werkzaamheden zoals het overpakken en het afwegen van groenten en fruit in kleinverpakking.

Meer weten

Inpaklijn

18 April 2016 Aan onze klant Pippel Bramen te Haaften hebben we een inpaklijn geleverd.

Meer weten

Inpaklijn trostomaten

18 April 2016 Bij deze klant hebben we een super efficiënte inpaklijn voor trostomaten geplaatst.

Meer weten

Transportbanden-
systeem

13 April 2014 Voor Greve Banden hebben wij een transportbandensysteem voor autobanden geproduceerd en geïnstalleerd om hun intern transport efficiënt en ergonomisch te maken.

Meer weten

Order picking systeem

18 February 2012 Voor het sorteren van dozen hebben wij voor een distributiecentrum dit order picking systeem geïnstalleerd. 

Meer weten

Een greep uit

onze klanten
Volg ons op: